Video prezantimi

Kjo video u pregatit nga Porti Detar SH.A Sarande, ne shenje falenderimi per megaprojektin MultiAppro, si dhe u prezantua ne konferencen e madhe te mbajtur, duke u renditur si nje nga prezantimet me te bukura.