STATISTIKA

Pasagjerë dhe automjete të perpunuara në vite

Linja Sarandë-Korfuz-Sarandë

Nisje
VitiPasagjerëVetura
ShqiptarëTë huajShqiptarëTë huaj
2005170612989962349
2006183403289147286
2007189803713165315
2008174814402727194
2009137273732590333
2010115994628897209
20112020040875207187
20121482841039152103
20131245254008199173
20141286568505275302
20151247383962252259
201614375111289457828
2017151882057475141157
Totali:19956983298624444695
Mbërritje
VitiPasagjerëVetura
ShqiptarëTë huajShqiptarëTë huaj
2005184143016240399
2006198203260927315
2007207553680744459
2008184584330128153
2009148083620862307
2010126214556161247
20112052840190130189
2012148204099410885
20131219453508153132
20141316668945243256
20151236383316189172
201614848110799425748
201715375205809471853
Totali:20817082820919814315

Treguesit e punës Dhjetor & 12- Mujor

NrVITI 2017VITI 2018%
11NjësiFaktFaktDiferenca -/+
EMËRTIMI
Dhjetor12- MujorDhjetor12- Mujor12- mujoret
1Anije të përpunuaraNr124197
Volumi i punës Ton13621.57850.339300.331450288.5
-Cimento import4601.56400
– Nitrat
36001200
– Inerte export5350530029150
-Agregate 70
2Pasagjerë të përpunuar gjithsej imb +disimbVetë2072442119228048221640097109
1111111111
Të imbarkuar79022093586424241821483109.7
Shqiptare44715188466170381850112.2
Të huaj34320574739822538019633109.5
1111111111
Të disimbarkuar1282221184141623979818614108.4
Shqiptare86115375920174762101113.6
Të huaj42120580949622232216513108
1 111111111
Prekje të trageteve turistike138172
Nga këto tragete Cruiz6042
Jahte turistike61076131330254
TË ARDHURA NË TOTAL000/leke569.11145352059.51243789843108.5

Grafiku i lëvizjes