Oraret e lëvizjes së trageteve të linjës Sarandë – Korfuz – Sarandë 2022

Në kuadër të transparencës së institucioneve publike dhe në shërbim të qytetarëve dhe oreratorëve turistik, Porti Detar Sarandë Sh.A ofron për publikun e gjerë oraret e lëvizjes së trageteve dhe anijeve të linjës Sarandë – Korfuz – Sarandë për vitin 2022. Tabelat me oraret e trageteve të linjave, kompanive dhe operatorëve lundrues do ti gjeni në foprmatin XL si me poshtë bashkëngjitur.

Drejtoria e Portit Sarandë Sh.A

ORARET 1 Janar – 5 prill 2022ORARET 6 prill – 17 prill 2022ORARET 18 prill – 30 prill 2022 ORARET 1 Maj – 2 maj 2022ORARET 3 maj – 15 maj 2022 ORARET 16 maj – 25 maj 2022ORARET 26 maj – 31 maj 2022ORARET 1 qershor – 30 qershor 2022ORARET 1 korrik – 21 korrik 2022ORARET 22 korrik – 31 gusht 2022ORARET 1 shtator – 15 shtator 2022ORARET 16 shtator – 30 shtator 2022ORARET 1 tetor – 10 tetor 2022ORARET 11 tetor – 15 tetor 2022 ORARET 16 tetor – 20 tetor 2022ORARET 21 tetor – 31 tetor 2022ORARET 1 nentor – 31 dhjetor 2022