Njoftimet

Njoftimet

Sezoni Turistik 2020 Porti Sarandës gati për pritjen e Turistëve! Porti i Sarandës po vijon me përgatitjet e Sezonit Turistik 2020, duke marrë të gjitha masart për pritjen  pasagjerëve dhe turistëve të ndryshëm që kanë destinacion Shqipërinë dhe në vecanti rivierën e Jugut të vendit!

Porti i Sarandës filloi me zbatimin e protokolleve të operimit në transportin detar, të miratuar nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, në kuadër të parandalimit dhe të kontrollit të pandemisë COVID-19!

 

 

 

Porti Detar Sarandë pjesë e Panairit Ndërkombëtar të Tiranës (Tirana International Fair)

 

Porti i Sarandës mori pjesë në edicionin e 26-të të Panairit Ndërkombëtar të Tiranës,  organizuar nga Klik-Ekspo Group, nga data 23-26 Nëntor 2019. Gjatë Panairit  Ndërkombëtar tëTiranës në pallatin e  Kongreseve nga  data  23 -26  nentor Porti Detar Sarandë është paraqitur në këtë panair  me ofertat dhe shërbimet e shumta duke u  bëre të njohur agjencive të ndryshme të huaja dhe vendase sitet turistike dhe vendet e shumta për tu vizituar nga turistët e ndryshëm.  Në pavijonin e Portit Detar Sarandë ka paturvizitorë të shumtë dhe iu është dhënë gjithë informacioni i duhur për gjithçka ofron ky Port si dhe qyteti i Sarandës.

Porti-Sarande.al