Day: June 18, 2020

Sezoni Turistik 2020 Porti Sarandës gati për pritjen e Turistëve! Porti i Sarandës po vijon me përgatitjet e Sezonit Turistik 2020, duke marrë të gjitha masart për pritjen  pasagjerëve dhe turistëve të ndryshëm që kanë destinacion Shqipërinë dhe në vecanti rivierën e Jugut të vendit!

Porti i Sarandës filloi me zbatimin e protokolleve të operimit në transportin detar, të miratuar nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, në kuadër të parandalimit dhe të kontrollit të pandemisë COVID-19!