Day: December 4, 2019

Porti Detar Sarandë pjesë e Panairit Ndërkombëtar të Tiranës (Tirana International Fair)

 

Porti i Sarandës mori pjesë në edicionin e 26-të të Panairit Ndërkombëtar të Tiranës,  organizuar nga Klik-Ekspo Group, nga data 23-26 Nëntor 2019. Gjatë Panairit  Ndërkombëtar tëTiranës në pallatin e  Kongreseve nga  data  23 -26  nentor Porti Detar Sarandë është paraqitur në këtë panair  me ofertat dhe shërbimet e shumta duke u  bëre të njohur agjencive të ndryshme të huaja dhe vendase sitet turistike dhe vendet e shumta për tu vizituar nga turistët e ndryshëm.  Në pavijonin e Portit Detar Sarandë ka paturvizitorë të shumtë dhe iu është dhënë gjithë informacioni i duhur për gjithçka ofron ky Port si dhe qyteti i Sarandës.

Porti-Sarande.al