MIRË SE VINI NË

Porti Detar Sarandë

Porti i Sarandës është porti me jugor i Shqiperise, me nje siperfaqe rreth 17.396 m². Porti i Sarandës ndodhet në koordinatat 39°52’ 15’’ Veri dhe 20° 00’ 11’’ Lindje. 

Ky port është shëndrruar tashmë në një port turistik për arsyje se nga pasagjerët e përpunuar në total, rreth 90 % e tyre janë turistë. Rritja e pasagjereve ne Port per periudhen 2016-2019, ka qene +270% dhe pritet te rritet edhe ne vitet ne vazhdim. Kjo rritje do te shoqerohet me nje impakt shume pozitiv jo vetem per Portin, por edhe per qytetin, atraksionet perreth, si dhe per zonen, qarkun dhe gjithe vendin.

Statistika 2013-2020

0
Mjete Detare
0
Pasagjerë

Oraret e Nisjes